profcompass.com
profcompass.com
europebanking.net
europebanking.net
Aboneaza-te la newsletter

Moldova românească

Mai sunt pe lume sifilitici…

În argoul românesc sifilitic ar însemna nebun sau trăsnit.

Nu ştiu dacă pe ruseşte are aceleaşi conotaţii.

În realitate este o boală de care a sucombat, ori mai degrabă a crăpat până şi icoana bolşevicilor agentul Germaniei, tovarişci Vladimir Ilici Lenin, plătit cu Ordinul Băncii Imperiale Germane No. 7433, din 2 martie 1917 cu 50 de milioane mărci aur.

Boala, de mult se ştie, este extrem de contagioasă.

Ea se poate răspândi atât prin contact sexual normal, cât şi anal şi oral.

Ocazional, boala poate fi transmisă de la o persoană la alta prin sărut îndelung sau prin contact direct piele piele.

De multe ori, persoana infectată nu ştie că are boala şi o transmite partenerului de sex.”

Dar totuşi staţi liniştiţi.

Sifilisul nu se poate lua de pe scaunul toaletei, mânerul de la uşi, piscine, jacuzzi, căzi de baie, haine folosite de o persoană bolnavă sau folosind aceleaşi tacâmuri.”

Aşa se face că precis în urma unei nevinovate atingeri, un jurnalist rus de la „APN” pe larg „Agenstvo Politiceskih Novostei” respectiv „Agenţia ştirilor politice”, din Rusia, moscovitul Dimitrii Rodionov, a publicat un articol al cărui titlu este:

Nu este timpul să recroim România?”

Nu cunosc adevăratul său nume, nici descendenţa şi nici viaţa sentimentală a „mujicului” respectiv nu mojicului, ci bărbatului, desigur pravoslavnic practicant în viaţa de zi cu zi, dar înaintând asemenea aberaţii cred că Dimitrii Rodionov s-a poziţionat 100% în categoria de argou a nebunilor, trăsniţilor, zănaticilor, turbaţilor ….şi tot atâtea sinonime.

Desigur plătit bine de Kremlin, via FSB, SVR, FSO, OBP, GRU …Uuuu…canceru…

El declară senin că: E de inţeles că problema Transnistriei trebuie rezolvată in paralel cu problema ucraineană.

Ipochimenul porneşte de la condiţia autoproclamatei Republici Moldoveneşti Trasnistrene şi apoi se lansează într-o analiză a două puncte de vedere aparţinând evident politicienilor imperialişti ruşi.

Unul că enclava autoproclamată este „fortul avantpost” rusesc „care nu poate fi cedat sub nici-un chip”

Al doilea punct de vedere ar fi că în privinţa „fortului avantpost” ruşilor le este necesară toată Moldova.”

După ce analizează cele două puncte de vedere şi aduce vorba şi despre „Memorandumul Kozak” din anul 2003 privind „federalizarea Republicii Moldova” personajul se lansează în istorie şi vorbeşte de proiectul de creare a unui „stat tampon” în veacul 18, stat ce s-ar fi numit Dacia.

Ar fi fost rezultatul unirii celor două principate sub un domnitor „creştin” ergo „greco-fanariot” anume Alexandru Ipsilanti.

Acesta ar fi constituit un prim pas, după care ar fi urmat o declaraţie de trecere sub aripa protectoare a Rusiei, sfârşindu-se cu încorporarea zonei imperiului ţarist.

Exact aşa s-a petrecut cu Crimeea, stat recunoscut mai întâi de Rusia, apoi lichidat şi încorporat în 1783, fapt ce a dus la izbucnirea războiului turco-ruso-austriac între anii 1787-1792.

Apoi el vorbeşte şi de protectoratul rus şi de faptul că „Rusia cu aportul - mâinile în original - contelui Kiselef a făcut paşi importanţi pentru crearea viitoarei Românii”.

Desigur, principatele au fost reformate după chipul şi asemănarea provinciilor poloneze pentru a deveni viitoare gubernii ruseşti, pentru ca:

Pe urmă e adevărat s-a forţat procesul izgonirii Turciei din Balcani, având drept rezultat intrarea în principate a armatelor ruseşti în 1853 şi dezlănţuirea războiului Crimeii.

Cu ce s-a sfârşit acest război, o ştim cu toţii.”

O ştiţi sau nu, vă aducem noi aminte!

Rusia a fost alungată de la Gurile Dunării, adevăratul motiv al izbucnirii războiului fiind Sulina şi Galaţiul punctul nodal al comerţului Occidentului în materie de grâne, s-au distrus fortificaţiile Ismailului şi Sevastopolului, s-a redus flota rusească în Marea Neagră, s-a neutralizat respectiva mare, s-au reunit cu patria mumă, principatul Moldovei, cele 3 judeţe din sudul Basarabiei, în sfârşit s-au creat Divanurile Ad-hoc şi s-au unit cele două entităţi vorbitoare a aceleaşi limbi.

Apoi după încercarea de dezunire a imperiului ţarist, avea să se treacă la finalizarea unui proces ce începuse încă de pe la 1828, adică introducerea treptată a alfabetului latin şi renunţarea la caracterele chirilice, în Moldova acest proces fiind lansat de Gheorghe Asachi şi Albina Românească, sub privirea aburită a cenzurii ruseşti, încă de pe vremea ocupaţiei de la 1828-1834.

Aşa au reuşit înaintaşii noştri să se desfacă, încet, încet din „îmbrăţişarea” pravoslavnică a „închisorii popoarelor”

Trecând uşor ca şi cum n-ar fi ştiut de ele, peste marile realizări naţionale, declararea independenţei, a regatului, politologul nu uită în schimb a vorbi pasă-mi-te de „planurile napoleoniene de fondare a României Mari”.

Mamăăă, mamăă!

Trece în revistă întregirile consecutive, începând cu Dobrogea, dată de ruşi la schimb cu cele 3 judeţe din sudul Basarabiei, Transilvania, Crişana, Banatul şi sudul Maramureşului care ar fi fost „ungureşti” şi nu austriac imperiale şi conchide că singurele „pretenţii teritoriale au rămas faţă de Rusia pe care le-a rezolvat folosindu-se de cele două războaie şi slăbiciunea Rusiei, ocupând Basarabia şi Bucovina în 1918 şi 1941.”

Hopa Bre!

Stai aşa!

Cine a semnat tratatul de pace de la Brest-Litovsk?

Nu oare sifiliticul de Vladimir Ilici Lenin?

Rusia şi Germania.

Cine şi-a împărţit sferele de influenţă în Europa la 23 august 1939.

Hitler şi Stalin! Germania şi Rusia!

Cine şi-a împărţit Polonia după 17 septembrie 1939?

Tot Hitler şi Stalin! Germania şi Rusia!

Cine a ocupat Basarabia şi Bucovina?

Rusia!

Cine şi-a împărţit Europa pe serveţelul de hârtie?!

Stalin şi Churchill! Rusia şi Anglia!

Numitorul comun al tuturor evenimentelor de mai sus este o singură entitate statală.

Rusia şi urmaşa ei Uniunea Sovietică!

Ducă-se pe pustii!

Dimitrii Rodionov însă tace mâlc referitor la toate aceste evenimente.

Desigur nu dă bine pentru semidocţi, sfertodocţi, zerodocţi.

El continuă pentru publicul său, adică îl arde grija!

După prăbuşirea Uniunii Sovietice necesitatea de unire cu Moldova a răsunat în societatea românească cu nouă forţă fapt care care a alimentat vocile unioniştilor din partea opusă a malului Prutului, cu generozitate sponsorizaţi de către România, al căror obiectiv este “Revenirea Basarabiei”, şi tot Occidentul se străduie ca în final să rupă Moldova de Rusia.”

Ce nenorocireee!

Cu toate acestea în pofida înfrângerii Rusiei în Războiul Rece şi a dezlegării mâinilor României, nimeni nu a decis să încalce status quo-ul care exista din timpul URSS.

Între timp, în schimb trezindu-se după înfrângerea din conflictul transnistrean, valurile românismului sunt din ce în ce mai frecvent atenuate de naţionalismul moldovenesc, care, întâmplător, este susţinut în mod activ de către minorităţile naţionale din Găgăuzia: rusă, ucraineană, găgauză – de toţi cei care nu doresc în România.

Da, întâmplător cu bani si suport mediatic de la Kremlin.

În acelaşi timp, în ţinutul istoric al Moldovei a apărut o mişcare formată din cei ce se autointitulează moldoveni şi urmaşii cnezatului Moldovei, considerând că România - o artificială uniune impusă lor de valahi (Bucureşti – capitală a Ţării Româneşti, chiar şi limba română – este în esenţă un limbaj modernizat valah) şi pledează secesiunea de România şi unirea cu Republica Moldova.”

Doar un redus mintal poate mai scrie asemenea aberaţii, dar vorba ceea „hârtia suportă orice”
Iar publicul rus, cealaltă vorbă românească „înghite tot precum pelicanul” când este vorba de „Mati Rossia Maguceia”.

A mai auzit cumva cineva de “Partidul Moldovenilor” al lui Constantin Simirad înfiinţat în decembrie 1997 la Vaslui şi mort cu acte în regulă în 2001 la sfârşitul anului?

Iată cum scoate zănaticul rus de la naftalina istoriei, o mişcare ce nu mai există, moartă, scopul principal al acesteia fiind dezvoltarea în condiţii de egalitate a tuturor regiunilor ţării şi nu unirea expresă cu Republica Moldova, informaţia nevalabilă fiind servită pe platou cu votcă celor numiţi “prostîh mujikov”.

Bărbăţilor simpli, şi nu mojicilor proşti!

Nu-i nimic, omul tot visător, al „sufletelor moarte” sub imperiul aburilor de la „bania” dublaţi de cei ai băuturii naţionale, faţă de care am tot respectul cuvenit cu condiţia să fie originală şi nu o oarecare „samagoncă de izbă siberiană” au pe româneşte „ pufoaică”, bate câmpii.

Acum este la modă să te angajezi în tot felul de preziceri politice – futurologie politică” în original – şi să fantazezi pe teme geopolitice”tot în original.

Însă, aşa cum au arătat evenimentele din Ucraina ne putem aştepta la cele mai incredibile rezultate geopolitice – în definitiv, cine, în urmă cu câteva luni, şi-ar fi imaginat că peninsula Crimeea va deveni parte a Rusiei?

De ce nu ar reveni Rusia la proiectul de acum aproape trei secole de rezolvare a „problemei orientale” – proiectul statului tampon Dacia?

 

Comments   

 
0 #7 restaurantsnearme. 2015-06-27 06:05
Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it
;) I am going to revisit yet again since i have bookmarked it.

Money and freedom is the best way to change,
may you be rich and continue to help others.

restaurants near mexico maine restaurantsnear me.space: http://restaurantsnearme.space
Quote
 
 
0 #6 vibrador Doble 2015-05-13 03:58
Marvelous, what a weblog it is! This web site gives useful data to us,
keep it up.
Quote
 
 
0 #5 Lecitina von Wytryon 2015-05-06 23:39
Mai explicit de revelat pozitia mojicilor mujici, nici io nu o puteam face...;)

"La anu' reUnire!"
Quote
 
 
0 #4 We-Vibe 4 2015-01-29 07:27
My relatives every time say that I am wasting my time here at web, except
I know I am getting experience everyday by reading such good articles or reviews.
Quote
 
 
0 #3 sex shop Sevilla 2014-12-11 22:03
Hi, Neat post. There's a problem along with your site in web explorer, might check this?
IE still is the marketplace chief and a huge component of folks will
miss your wonderful writing due to this problem.
Quote
 
 
0 #2 we Vibe 4 2014-11-27 09:22
It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
I have read this submit and if I could I desire to recommend you few fascinating
things or suggestions. Perhaps you could
write subsequent articles relating to this article. I
wish to read more issues approximately it!
Quote
 
 
0 #1 http://www.lolatoys. 2014-11-27 03:28
Because the admin of this web page is working, no uncertainty very shortly it will be well-known,
due to its quality contents.
Quote
 

Adauga comentariu


Security code
Refresh