profcompass.com
profcompass.com
europebanking.net
europebanking.net
Aboneaza-te la newsletter

Moldova românească

”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu”- inaugurare Alexandria Librării Galați


Edificiul Casa Serfiotti, fost Ethos Café și sediul unor asociații civice a devenit sediul Alexandria Librării Galați. Spațiul de mare atmosferă arhitecturală și spirituală de pe str. Domnească, ce împlinește 150 de ani, va fi o prezență specifică Centrului Istoric al Galaților, care aspiră pe termen scurt sau lung măcar la statutul de Pasaj Pietonal, măcar la sfârșit de săptămână.

Au fost prezenți la inaugurarea festivă directorul economic Alexandria Librării, Mihai Onișoru și directorul de marketing Cezar Petru Căilean, proprietarul edificiului monument istoric, Marcel Capriș dar și Primarul de Galați, Ionuț Pucheanu. Primarul a vorbit de planurile lui mărețe cu Galațiul, cu centrul municipiului, cu intreprinzătorii din domeniul culturii și consumului de carte și a salutat deschiderea rețelei Alexandria pentru iubitorii de carte din Galați.

Târg de Ghiozdane Deștepte și oferte speciale la mii de cărți te așteaptă la deschiderea primei librării Alexandria din Galați!

Sub această formula comercială, Alexandria Librării, una dintre cele mai extinse reţele de librării din ţară, a deschis marți, 19 iunie 2018, primul magazin din municipiul Galați.
Librăria, amenajată special pentru a potența parfumul și atmosfera pe care încă le degajă această clădire cu însemnătate deosebită pentru orașul Galați, oferă o diversitate inovativă de branduri de top a retailerilor din domeniul papetarie – birotică : Cross, Shaffer, Scrikss, Sharpie, Pigna, Faber Castell, Adel, Koh-I-Noor, Rotring, Rocada, Esselte, Y-Plus, Hero, Fila Giotto, Tratto, Acvila, Marco, Luna Art& Fantasy, Paper Mate, BIC. Cele mai importante edituri din România (Rao, Polirom, Humanitas, Corint, Art, Litera, All, Aramis, Paralela 45, Nemira, Editura Trei, Curtea Veche, etc.) au ales Alexandria Librării.


Conceptul Alexandria Librării este original prin oferta variată de carte

prin atmosfera deosebită şi layout-ul modern al librăriilor, prin organizarea de evenimente care susţin adevărata cultură și elită românească (emisiuni TV pe teme culturale, sociale și politice, dezbateri, mese rotunde, lansări de carte, muzică).
La nivel regional, brandul Alexandria Librării s-a impus pe piața de profil, concomitent cu asumarea rolului de promotor al adevăratei elite și culturi românești, mărturie fiind implicarea activă în proiectul “Lecturi Urbane- Orașul Citește”, pe de o parte, dar și dezvoltarea unor programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc (Educard, Schoolcard Alexandria, Partener Card)

.

Educard Alexandria este un program destinat exclusiv cadrelor didactice din Romania, indiferent de ciclul de învățămant în care activează: preșcolar, gimnazial, liceal sau universitar. Posesorii acestui card primesc o reducere de 10% la toate cărţile care nu fac parte din alte promoţii. Schoolcard Alexandria este un card dedicat elevilor şi studenţilor prin intermediul căruia aceştia primesc o reducere de “5% plus 5%” la cărţi şi rechizite.

Pe tot parcursul anului, Alexandria Librării şi editurile partenere organizează promoţii atractive, de la clasicele reduceri procentuale (de 20%, 30% chiar 50%) până la oferte speciale de genul “cumperi trei cărţi şi plăteşti doar două”.

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu 6 decenii ca ”Centrul de librării”, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Arad, Neamț, Bistrița-Năsăud, Bihor și, din iunie 2018, se adaugă și județul Galați, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ”Alexandria Librării” și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria. Sloganul Alexandria Librării: ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu”.

Cezar Petru Căilean, director de marketing Alexandria: Noi ne-am dezvoltat pe centrul de librării din Suceava, Focșani, Iași, Bacău, Vâlcea, suntem nu atât o alternativă cât mai degrabă un suport pentru a întări rețeaua de 300 de librării existent în România. Este foarte puțin, noi deținem 10% din această piață. Online-ul nu asigură pipăirea, frunzărirea cărții, a venit timpul să renunțăm la dispozitivele electronice, trebuie să continuăm să citim, căci ”Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu”.

Mihai Onișoru, directorul economic Alexandria Librării: Nu avem o ofertă identică cu alte lanțuri de librării. Ne vom concentra spre diversificarea modului de a percepe cartea, în sistemul cafenelei literare, unde să aducem elevii și profesorii deopotrivă. Este o tradiție, avem condiții pentru a dezvolta o terasă specifică, unde se pot organiza expoziții și lansări de carte”.

Comments   

 
0 #5 KathleneBig 2018-12-29 22:41
Hello. I have checked your oradoicinci.ro
and i see you've got some duplicate content so
probably it is the reason that you don't rank hi
in google. But you can fix this issue fast. There is a tool that generates content like
human, just search in google: miftolo's tools
Quote
 
 
0 #4 sell btc anonymously 2018-11-30 13:42
oradoicinci.ro is very interesting for me, bookmarked!
Quote
 
 
0 #3 BestFrancesco 2018-11-19 17:43
I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you
can earn additional cash every month. You can use the best adsense alternative for any type
of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your
website
Quote
 
 
0 #2 IanJuicy 2018-11-19 12:15
Hello. I see that you don't update your page too often. I know that writing articles is time consuming and boring.

But did you know that there is a tool that allows you
to create new articles using existing content (from article directories or
other websites from your niche)? And it does it very well.

The new posts are unique and pass the copyscape test. Search in google and try: miftolo's tools
Quote
 
 
0 #1 BestEvan 2018-10-24 02:08
I see you don't monetize your site, don't waste your
traffic, you can earn additional cash every month.

You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve
all websites), for more details simply search
in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Quote
 

Adauga comentariu


Security code
Refresh