profcompass.com
profcompass.com
europebanking.net
europebanking.net
Aboneaza-te la newsletter

Gratuități și facilități să fie! se zice la Primăria PSD-ALDE, dar la Transurb sufocat de penalități nu e veselie

Am scris despre scamatoriile bugetare ale Primăriei Galați în urmă cu câteva zile, dar nu părea că aceste pase de tip hocus-pocus scabros preparatus erau așa de grosiere. La capitolul venituri, în trimestrul I, deficitul este de 2,11 milioane lei, la capitolul cheltuieli sunt planificate 84,05 milioane de lei, deci un consum mai mare cu 25,27 milioane de lei față de aceeași perioadă din anul 2017. Consumă combustibil bugetar și bugetul Transurb din 2018: 8,4 milioane lei, majorat consistent față de 2017 (5,54 milioane lei). Chiar și așa supraalimentat, Transurb continuă să lucreze cu motoarele turate în gol și degeaba – sindromul pomană electorală cu gratuități și facilități lovește și îndoaie osia comunitară.

 

Epopeea deszăpezirii la Consiliul Județean Galați, în viscolul penalului (I)

 

  • În iarna 2016-2017, Consiliul Județean Galați a plătit către societățile Vega 93 și Lemacons suma de 2.155.426 lei pentru deszăpezirea drumurilor județene.
  • Între 01.11.2016 - 31.12.2016, din motive de iarnă blândă, s-au făcut economii, iar cele două firme abonate la bani publici și mai marii județului s-au folosit de tot soiul de tertipuri pentru a deconta întreaga sumă alocată inițial
  • Schema ar putea fi aplicată și în sezonul 2017-2020, în acest scop fiind deja întreprinse primele demersuri

Vânătoarea era braconaj, mortul s-a împușcat cu două puști și era singur cu trei haldăi din Poliție și SRI

Poveste clasică de vânătoare la români. Când se trage în vânat, se întâmplă că unii își trag câte o salvă în boașe, alții în burtă și unii-mult mai preciși-la tâmplă sau în ochi. S-a dat știre că s-a întâmplat încă odată, la o partidă de vânătoare –braconaj, pe fondul de împușcat vânatul de la Movileni. Eee, dar și de data asta s-a întâmplat ca în poveștile cu proști plecați la tras aiurea. Ia ascultați știre:

Mulți bani la firma cu firman de la ÎPS Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos


Urechile enoriașilor nu mai aud decât un singur cuvânt: bani!

E ordin pe BOR: bani, bani, bani!Bani pentru visteria arhiepiscopiilor! Domnește teroarea în casa Domnului! N-o spunem noi, că nu mai avem suflu să ne ridicăm la înălțimea unei investigații profesioniste a jefuirii banului public prin agenții de teren din biserici-preoții. O spune Antena 3, la emisiunea „În premieră”.

La modul general național, credința este ortodoxă și universală, dar avidă de bani

indiferent pe unde miluiește domnul și ordonă înaltul ierarh al locului. Preotul trebuie să bage pe gât enoriașului cruciulițe, brățări, icoane de mașină, odorizante de mașină. E un pachet, primit de la arhiepiscopie, cu ordin de zi: pachetul, de 1300 de lei, trebuie vândut! Nu ai vândut, te-ai ars. Adică te-a ars Înalt prea Puternicul Arhiepiscopiei.

DNA Galați are ușa prin pod la Tulcea și fereastra pe sub pat la Tecuci

 

Ramânem pe recepție la cazurile de curaj funambulesc în demascarea corupților

care mișună și viermuiesc pe cadavrul social. Unul dintre aceste cazuri de curaj a fost pus în operă de cetățenii tecuceni Gioni Ionel Roșeț și Cristina Grigore în vara anului 2012, când aceștia au crezut că poți să scapi cu ochii nescoși cât timp traversezi prin țara chiorilor. N-au scăpat decât temporar și pericolul îi pândește încă. Au crezut că pot contribui câtuși de puțin la distrugerea mafiei de Galați a permiselor auto. S-au iluzionat, au evaluat greșit dimensiunea hidoasă a Corupției de la Serviciul Public Comunitar de eliberare permise auto din Galați. Deocamdată.

Sub numele de acoperit Dudău, Didel se vrea latifundiar de Golășei

 

 

Vremea trece, vremea vine, revendicările de terenuri au depășit suprafața României, dar sunt încă destui revendicatori și urmași ai marilor latifundiari, care, hocus-pocus, ies la bătaia tribunalului și a plesnelilor avocățești și notarărești când nu se mai așteaptă nimeni. Așteaptă-te cetățene, căci poa să se termine România de trei ori, revendicări au fost și vin până la sfârșitul lumii și la plesneala cea mare a anticorupților și mafioților de terenuri.

Ce mi-e 291 ha, ce mi-e 755 ha pentru Didel Bujeniță? Un fleac, i-a ciuruit!

Nu că ar fi adevărat, dar orișicât, Didel Bujeniță are apetit major pentru cauzele mari și grase. Deși n-am mai scris de mult , Didel Bujeniță a rezolvat imploziv-extensiv conflictul pe curtea din str. Domnească nr 64 cu familia Hurjui, prin mutarea familiei Hurjui la altă adresă. A terminat și alimentarea cu gaze și magaziile familiei Donose, din aceeași curte, adică a demolat și terorizat tot. A pierdut sclipitor o comasare de ternuri pe Faleză, dar a reușit să vândă genial un

Recidivist imbatabil şi irefutabil, avocatul şi deputatul Boldea perseverează

 Fugit irreparabile tempus , dar nu şi pentru incomparabilul  avocat şi deputat Mihail Boldea. Megaavocatul Boldea este neobosit şi de neoprit. După ce a epuizat pledoariile îndelungi în apărarea unui violator consilier PSD, a mânat de la spate croitorese şi tractorişti puşi să sară la beregata infractorului Tăriceanu, a iniţiat apărările imorale şi ilegale executate în contra intereselor statului pentru madam PC Marilena Dobrea şi pentru guru-ul urinei Gregorian Bivolaru, după ce a dat pe goarnă mita pesedisto-pedelistă de 70 000 de euro de la Guvern ( pentru a mulţumi clientela şi a trece prin Parlament bugetul chinuit de Pogea), Mihail Boldea s-a aruncat fără milă în alte şi alte tunuri şi scandaluri.