profcompass.com
profcompass.com
europebanking.net
europebanking.net
Aboneaza-te la newsletter

Laserele și spoturile din Insula Cocuța compun un Excelsior de sunet și lumină de Galatz

 Nici viitorul nu mai este ce a fost!

Orga de lumini de pe Insula Cocuța-Chiciu

Aceste rânduri despre cum era să devină Municipiul Galați un loc astral, în care să ajungi măcar odată în viață, fac parte dintr-o serie de note în mers, ce au fost scrise de-a lungul a 18 ani, începând cu anul 2000. Am plecat de la ideea că presa și cetățeanul nu doar se opune, ci propune unei administrații a ignoranței și amatorismului și țicnelii clientelare idei de modelare durabilă a unui ambient urban degradat. După cum involuează municipiul Galați, nu au mai rămas decât minuscule speranțe că administrațiile zilei vor realiza proiectele care pot să creeze la Galați acel colț de lume unic, inconfundabil, original, o emblemă a ceea ce cu siguranță va fi cândva Asocierea Metropolitană Dunărea Polis Galați-Brăila.

 

viZiunea lui Botezatu

Cum vinde Mitică cel Veşnic Cavoul Roman lui Dobre cel Mare


Revenim pe un subiect de arheologie recentă, adică după ce am efectuat săpături de tip Legea solicitării de informaţii publice. Carevasăzică, remarcasem pe la începutul anului că la Galaţi se prăduiesc până şi siturile istorice, cele foarte puţine pe care ni le-au lăsat dacii şi romanii. Uite aşa! Că dacă vrea băieţii dăştepţi care se roteşte la funcţii la municipiu şi judeţ , se poa’!  Carevasăzică, în timp ce alţii se dau peste cap să scoată orice piatră la lumină şi s-o declare monument istoric şi obiectiv turistic, tovarăşii de frăţie politică de la Galaţi preferă altceva cu Cavoul Roman, îngropat sub punctul de colectare gunoi de la blocurile D14-D16, str. Oţelarilor, Micro 21. Ori să-l lase dracu’  îngropat sub depozitul de gunoi şi să tragă

Bicaz Kayak Fest - cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunității caiaciste din România

Îți place apa, aerul proaspăt de munte si mișcarea? Dacă răspunsul este DA trebuie să fii prezent pe 26 si 27 Mai 2018 la a IV-a ediție a Bicaz Kayak Fest, eveniment care îi reunește pe toți iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România! Bogdan Iftemie, organizatorul festivalului Bicaz Kayak Fest face deja promovarea unui eveniment care se anunță a fi un festival de ținută, de valorificare a resurselor locale, de marketing turistic cu impact național dacă nu internațional. Este exact genul de promovare la care „merketerii” de la Primăria Galați - Sorin Enache și Picu Roman - nu reușesc să padeleze de loc, o dată pe an, în colaborarea de mare ridicol și derizoriu numită „Rowmania la spelunca Monaco Club”

BaZAR

BaZAR